Sposób przygotowania

Wodę zagotować , dodać kostki rosołowe. Jarzyny obrać i wkroić do rosołu. Gotować. Jak będą miękkie dodać makaron i przecier pomidorowy. Doprawić pieprzem. Posypać zielona pietruszką i podbić śmietaną.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam pomidorówkę, a przecier często robię sama. Miksuję pomidory bez pestek i skórki. dodaję świeże zioł a i przyprawy i pasteryzuję.
  • 5
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    jeszcze dużo śmietanki i pychotka!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszna!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    ekstra!
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    ekstra!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    najlepsza zupa;))

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !