Sposób przygotowania

Ryby usmażyć na oleju, oddzielić od ości. Cebulę obrać i pokroić w drobną kostkę, po czym 5 minut gotować w wodzie z octem, odcedzić. Jarzyny utrzeć na tarce z dużymi oczkami, zalać wodą, dodać łyżeczkę oleju, przyprawy i dusić do miękkości. Ryby cebulę i warzywa wymieszać z koncentratem pomidorowym. Przed podaniem schłodzić w lodówce.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    uwielbiam taka rybe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa109

    jeszcze nigdy nie robilam rubu po grecku ale wypróbuje ten przepis:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    rybka jest pyszna w takiej postaci
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    ryba estsupr
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    ekstra;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    ekstra;)
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    bardzo lubię rybę po grecku

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !