Sposób przygotowania

śmietanę dobrze schłodzić. gorzka czekoladę rozpuścić z masłem. żółtka oddzielić od białek, utrzeć z polowa cukru pudru oraz szczypta soli ubić piane. ubić również śmietanę. płynną czekoladę delikatnie połączyć z masa żółtkową, piana i 2łyżkami śmietany. polowe czekoladowej masy włożyć do pucharków, na nia po 1-2 łyżki bitej śmietany, znów warstwę musu czekoladowego.wierzch deseru przybrać reszta śmietany i wiórkami mlecznej czekolady startej na tarce o dużych oczkach. chłodzić 15 minut.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    muszę zrobić bo nie mogę się oprzeć uwielbiam czekoladę pod każdą postacią
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    ana00

    Na pewno smaczny ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kotlet

    muszę spróbować :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    pipi765

    smakowicie wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    pyszności tylko zjeść

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !