Sposób przygotowania

ŻÓŁTKA UTRZEĆ Z 10 DAG CUKRU NA PULCHNĄ MASĘ DODAJĄC OCET. UBIĆ PIANĘ Z BIAŁEK POD KONIEC DODAJĄC RESZTĘ CUKRU. WYŁOŻYĆ DO UTARTYCH ŻÓŁTEK, PRZYSYPAĆ MĄKA I LEKKO WYMIESZAĆ. NAKŁADAĆ NA FOREMKI BĄDŹ NA BLACHĘ I PIEC OKOŁO 10-15 MIN. PO WYSTUDZENIU POSYPAĆ CUKREM PUDREM.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    zapewne pyszne
  • 5
    original
    Opublikowano

    dianix

    tanie, proste dobre
  • -4
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Żeby jeszcze zdjęcie nie przedstawiało biszkopcików prosto ze sklepu.....
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    biszkopciki są pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    szybko i zawsze smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !