Sposób przygotowania

Ser pokroic w plastry grubości 1-1,5cm. Posolic, popieprzyc i posypac kminkiem. Panierowac w bułce i jajku, smażyc jak kotlety schabowe. Podawac z pikantnym sosem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    Fajny sposób na biały ser
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smaczne muszę kiedys wypróbowac
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajne
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    bardzo pomysłowe a zarówno proste
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    fajne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    tak nie robiłam,świetny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    TyTaN

    super danie
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    też ciekawe...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !