Sposób przygotowania

Mąkę pszenną przesiać do miski, dodać do niej mleko, jajka, sól, pieprz i posiekane zioła. Wszystkie składniki wymieszać miotełką na jednolite ciasto. Na patelni rozgrzać masło, na maśle smażyć naleśniki z obu stron na złoty kolor.
Do przygotowania tych naleśników używam trybuli, pietruszki i koperku.

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    nie jadłam ale może warto ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    linka1312

    brzmi smakowicie
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    ciekawe
  • 0
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    takich nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    rakow2

    o jej o to się tak da?
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !