Sposób przygotowania

Porcja marynaty na 0,5 kg mięsa.

Marchew, pietruszkę, seler i cebulę pokroić na drobniutką kosteczę,
zalać warzywa piwem, dodać pieprz, ziele angielskie, poruszone listki laurowe,
gotczycę, majeranek. W marynacie zanurzyć przugotowane mięso, dokładnie obtoczyć warzywami,
odstawić do lodówki na ok 20 godzin.

Marynata idealnie pasuje do karkówki, polędwiczki wieprzowej, schabu, żeberek.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    popieram takie użycie piwka
  • 4
    original
    Opublikowano

    pioge7

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musze sprobowac

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !