Składniki:
buraki czerwone | 6 kg |
cukier | 2 szklanki |
ocet 10 % | 1 i 1/2 szklanki |
sól | 2 łyżki |
woda | 1/2 szklanki |
cebula | 7 szt |
papryka zielona | 3 kg |
papryka żółta | 3 kg |
papryka czerwona | 3 kg |
buraki czerwone | 6 kg |
cukier | 2 szklanki |
ocet 10 % | 1 i 1/2 szklanki |
sól | 2 łyżki |
woda | 1/2 szklanki |
cebula | 7 szt |
papryka zielona | 3 kg |
papryka żółta | 3 kg |
papryka czerwona | 3 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: