Sposób przygotowania

BOCZEK KROIMY W KOSTKĘ I PRZYSMAŻAMY NA PATELNI, DODAJEMY JAJKA I DOBRZE MIESZAMY CAŁY CZAS TRZYMAJĄC NA OGNIU. DO TROCHĘ WYSMAŻONYCH JUŻ JAJEK DODAJEMY PRZYPRAWĘ KEBAB I DOBRZE MIESZAMY. TAK PRZYGOTOWANĄ JAJECZNICĘ PODAJEMY Z OGÓRKIEM KONSERWOWYM BĄDŹ PAPRYKĄ MARYNOWANĄ.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    takiej nie jadłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    co za pomysł- fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    extra kolacja !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    takiej jeszcze nie jadłam
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    jestem zaskoczona, ciekawe jak smakuje;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    bomba
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    jajecznica dobra zawsze na sniadanko czy kolację
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    fajne polaczenie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    lubię zjeść jajecznicę
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    ciekawy pomysł
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    super przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !