Sposób przygotowania

Rodzynki zalewamy wrzątkiem i pozostawiamy na 10 minut aby sobie poleżały, następnie suszymy je. Śmietanę ubijamy z cukrem pudrem, połowę wymieszać z częscią rodzynków, do drugiej połowy śmietany wsypać kakao. Na dnie naczynia układamy po bezie wyłożyć śmietanką i rodzynkami na to wyłożyć śmietanę z kakao, a wierzch dekorujemy jak tylko chcemy.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię taki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !