Sposób przygotowania

Kapustę pekińską szatkujemy dość drobno. Marchewki i jabłko obieramy i ścieramy na tarce jarzynowej o dużych oczkach. Ogórki kwaszone także ścieramy na jarzynówce. Składniki mieszamy ze sobą. Następnie skrapiamy je sokiem z cytryny, oliwą z oliwek, doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ale super sałatka koniecznie muszę wypróbować przepis
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ja już ją robiłam , ale nie dawałam marchwi
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Smaczna i zdrowa :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    robię podobną ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgorzata77

    robię identycznie
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    lubię i często robię .
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    świetna surówka;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smaczne połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !