Sposób przygotowania

Połowę margaryny rozpuszczam, a resztę ucieram z cukrem oraz cukrem waniliowym, dodaję mąkę , ostudzoną margarynę, masę makową gotowego ciasta. Jeśli posiadamy w domu zdobniczek albo inne urządzenie to wyciskamy małe ciasteczka i również wyciskamy tak samo nadzienie. Pieczemy 15 minut w 200 st.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    świetne są te ciasteczka
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ładne ciasteczka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Dla mnie bez maku poproszę:)
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bez maku kochana też są dobre
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pacia

    pyszne i szybkie-to jest duży plus
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    superowe ciasteczka;]
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne ciacha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne ciacha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !