Sposób przygotowania

Filety z pangi posolić , posypać pieprzem i skropić sokiem z cytryny i 2 łyżkami oleju .Zostawić w lodówce na 30 minut . Osuszyć ręcznikiem kuchennym . Obtoczyć w mące i smażyć na rozgrzanym oleju na rumiano z obu stron . Ułożyć rybę na ogrzanym półmisku .Na każdy filet ryby położyć ½ łyżki masła , plasterek cytryny i ½ łyżeczki otartej z cytryny skórki .
Podawać z ziemniakami z wody i surówką .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    nie jem pangi odkad poogladałam program skąd pochodzi...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    a ja lubie pangę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !