Sposób przygotowania

Jajka umyć, ugotować na twardo, obrać, przekroić wzdłuż;żółtka wyjąć. Tuńczyka odcisnąć z oleju; cebulę i ogórka kiszonego obrać, pokroić w kostkę. Tuńczyka, cebulę, ogórka i żółtka wymieszać z majonezem. Doprawić solą i pieprzem. Powstałą pastą wypełnić połówki jajek. Posypać natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    mmm dodam do ulubionych:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    agogo2

    polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    pomysłowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    eliza135

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !