Sposób przygotowania

ZIEMNIAKI GOTUJEMY, ODCEDZAMY I PRZECISKAMY. CEBULĘ POKROIĆ W DROBNĄ KOSTKĘ I PODSMAŻYĆ NA ZŁOTY KOLOR. DO ZIEMNIAKÓW DODAĆ PRZYSMAŻONĄ CEBULĘ, ROZDROBIONY SER BIAŁY A NA KOŃCU DOPRAWIĆ SOLĄ I PIEPRZEM DO SMAKU.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ulubione pierożki mojego męża :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    też tak robię i bardzo lubię ruskie pierogi
  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    moje ulubione
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    takie lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    ekstra;)
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    super:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !