Sposób przygotowania

Mieszamy ze sobą: 3 jajka, 3 łyżki mąki, trochę mleka (tak aby konsystencja była podobna do ciasta naleśnikowego), sól i pieprz. Zalewamy tym umyte gąski.
Po ok 20 min. panierujemy grzybki w bułce tartej i smażymy na patelni w głębokim tłuszczu.

Komentarze

  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Ojej, moje ulubione!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    rewelacja , aż ślinka leci
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    moja mama tak samo je przyrządza
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    jakos nie zbieram gasek,a wygladaja apetycznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    Ja również ich nie zbieram, ale jakby ktoś zaserwował mi takie danie to chętnie bym kosztowała.
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super,mniam;]
  • 3
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne, mogę?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    bardzo apetyczne;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczne !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    niestety bardzo rzadko mam szansę jadać gąski - a szkoda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara33

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mmm
  • 2
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszności :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !