Sposób przygotowania

Mleko w puszce słodzone gotować 2 godziny w wodzie. Krem karpatkowy zrobić według przepisu na opakowaniu. Śmietanę ubić na sztywno z cukrem pudrem i żelatyną. Czekoladę zetrzeć na tarce.
Blaszkę wyłożyć herbatnikami.Herbatniki zalać gorącym mlekiem z puszki. Przykryć warstwą herbatników.
Wyłożyć krem karpatkowy i przykryć kolejną warstwą ciastek.
Na ciastka wyłożyć ubitą śmietanę. Posypać czekoladą lub polać polewą czekoladową.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika148

    cos pysznego! polecam ! prosty do zrobienia!!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    Muszę spróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !