Sposób przygotowania

Włoszczyznę zagotować z kostkami rosołowymi. Po 10 minutach gotowania wsypać kaszę i gotować jeszcze 10 minut. Doprawić pieprzem, podbić śmietaną, i posypać natką pietruszki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    o juz dawno nie robiłam,a taka pyszna zupka
  • 4
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    delikatny i smaczny
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszny!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    Lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super zupka!
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super zupka!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Bardzo lubię !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszny
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniały
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniały
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !