Sposób przygotowania

Do mięsa mielonego dodać pokrojoną w kostkę cebulę i namoczoną w mleku bułkę, doprawić, dodać jajko i wyrobić ciasto, uformować kulki i podsmażyć je na patelni. W garnku zagotować rosół, wrzucić zrazy i gotować ok 15 min, dodac przecier pomidorowy i na koniec zabielic śmietaną.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rique

    super zraziki:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ładnie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Pyszne zraziki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Smaczna klasyka:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    super na obiad
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Angelika6

    smaczne to
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    pychotka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !