Sposób przygotowania

Białka ubic na sztywno, dodać cukier i dalej ubijać.Nast. dodać żóltka i dalej ubijać, dodać mąki i proszek do pieczenia i delikatnie wymieszać.Piec w tortownicy 26 cm przez 30 min w temp. 170 stopni.
Jabłka zetrzeć na tarce i uprażyć. Do gorących jabłek wsypać galaretki(proszek) i wymieszać, wyłożyc na biszkopt.Ostudzić.
Śmietanę ubić z łyżką cukru i śmietan fixami, rozsmarować na zastygniętych jabłkach.Dowolnie udekorować.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    świetnie wygląda,
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    znakomita
  • 0
    10371650_872353579458561_3057513019799197911_n
    Opublikowano

    EmciaPichci

    mniam!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !