Sposób przygotowania

Wodę zagotować, brukselkę oczyścić, ziemniaki obrać i pokroić. Ziemniaki dodać do wody, lekko posolić, około 10 minut przed końcem gotowania dodać brukselkę. Następnie dodać posiekany i podsmażony na oliwie czosnek oraz pieprz do smaku. Gdy warzywa będą miękkie należy zmiksować je przy użyciu blendera. Następnie dodać śmietanę i posiekany koperek. Najlepiej smakuje na gorąco.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    lubię zupki:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ciekawa zupa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !