Sposób przygotowania

Kapustę włoską zetrzeć na tarce o dużych oczkach, przełożyć do miski dodać ryż i zalać gorącą wodą. Po 10 minutach odcisnąć z wody, dodać mięso mielone ,sól,pieprz do smaku. Uformować małe gołąbki, delikatnie zarumienić z obu stron. Zalać sosem pomidorowym(sos pomidorowy , wymieszać ze śmietaną bazylią, majerankiem, solą pieprzem.)Gotować pod przykryciem 45 minut.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Znacznie mniej pracochłonne niż tradycyjne, ale w smaku pewnie tak samo dobre:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    Zrobiłam i wyszły super
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    wole jednak tradycyjne chociaż te tez są dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    w każdym wydaniu są dobre
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Też podobne czasami robię a Twoje pysznie wyglądają.
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    też robię podobnie ale z białą kapustą
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    świetne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pyszniutkie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !