Sposób przygotowania

Składniki na kiełbaski dobrze wymieszac i wyrobić
zwilżonymi w wodzie dłońmi formowac z mięsa 12 kiełbasek o tej samej długości i grubości ok 9 cm
usmażyć na rozgrzanej oliwie ze wszystkich stron.

przygotować sos;
Wszystkie skladniki włożyc do rondla, doprowadzić do wrzenia i gotowac ok 30 min
włożyc usmażone kielbaski do sosu i gotowac na bardzo malym ogniu ok 5-10 min


Ja podałam z ziemniaczkami ale to tak po polsku i też było pysznie

Komentarze

  • 1
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    Wyglądają pysznie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    twoje zdjecia zachwycaja!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rossie

    masakra jak pysznie to wygląda, warto było szukać przepisu :) i wreszcie znalazłam odpowiedni. Pozdrawiam!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zielonamorelka

    zapowiada się nowy hit
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    na pewno pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    lara

    wspaniała potrawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    wyglądąją bardzo zachęcająco
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    smakołyk

    Podoba mi się ten przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !