Sposób przygotowania

Jajko rozmieszać z Kucharkiem w miseczce. Maczać w nim kawałki tilapii, panierować w bułce i smażyć na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczna bardzo:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    mniam, ale rybka
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię rybki
  • 4
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    bardzo taką lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    mniam...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    smaczna i delikatna rybka
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    smaczna i delikatna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    smaczna i delikatna rybka
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    smaczna i delikatna rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !