Sposób przygotowania

grzyby oczyścić, wymyć, pokroić na cienki plasterki i dusić 10 minut w tłuszczu. z jajek, mąki i mleka zrobić ciasto, doprawić dolą. połączyć grzyby z ciastem. na patelni rozgrzać mocno tłuszcz i smażyć naleśniki niezbyt cienkie.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super pomysł z tymi naleśnikami
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    interesujące,,
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    mniam,
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    smaczności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    super pomysł,nie zawsze musi być na słodko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    coś dla mnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !