Sposób przygotowania

Białka ubić na sztywno dodając po trochę cukru.Do ubitej piany dodać mąkę przesianą razem z kakao, rozdrobnione bakalie i lekko wymieszać. Wyłożyć na blachę wysmarowaną tłuszczem i wysypaną mąką. Piec w temper. 160*C około 30 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    pyszności!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    zgadzam się! musi być pyszny :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Ciekawy przepis:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Nadarza się okazja żeby wypróbować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Fajny pomysł, zwłaszcz gdy mamy nadmiar białek np. po robieniu ciasta drożdżowego.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    A ja nigdy nie wiem co robić z tymi białkami... Teraz wiem co zrobię następnym razem:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    zapowiada się pyszne lekkie ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata22

    ale ładny!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !