Sposób przygotowania

Pory pokroić w krążki, pieczarki w paski. W rondelku rozgrzać tłuszcz, włożyć pory i grzyby, smażyć chwilę. Wlać kilka łyżek goracej wody, dusić pod przykryciem. Marchewkę zetrzeć na tarce o dużych oczkach, włożyć do rondelka, poddusić. Zdjąć z ognia, dodać starte jabłko. Wymieszać i przyprawić.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    Dobra sałatka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    lubię sałatki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    strzelec02

    fajna
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Niesamowite:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Smaczniutka
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam pyszna ta sałatka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !