Sposób przygotowania

Świeże mięso pokroić w kostkę. Podsmażyć je na patelni. Podsmażone przekładać do gotującego się bulionu. Dodać przyprawy: pieprz, ziele i liść laurowy. Na tłuszczu ze smażenia mięsa podsmażyć pokrojoną w piórka cebulę. Cebulkę dodać do mięsa. Całość poddusić doprawiając do smaku solą oraz pieprzem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    uwielbiam takie jedzenia
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    prawdziwa pychotka :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    prost a jaki smaczny obiad
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    spróbuje zrobić
  • 3
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    nie ma to jak świeża świnka na patelni :o)
  • 2
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    mój mąż też lubi :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    pyszne!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    fajne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszne jedzonko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !