Sposób przygotowania

W trzech szklankach wody należy rozpuścić kostki bulionowe. Następnie pokrojone w plasterki warzywa z pieczarkami gotujemy 15 min. Dodajemy namoczoną żelatynę. Troszkę wywaru wczesniej wlewamy do małych salaterek aby pozostały do wystygnięcia. Należy następnie ułożyć warzywa, popkrojone jajeczka i natkę pietruszki wraz ze szczypiorkiem i zalać resztą wywaru i pozostawić do wystygnięcia.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    magical66

    warto sprobować!!!!
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    też robię co jakiś czas tymbaliki!
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    fajna przekąska
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    świetne są;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !