Sposób przygotowania

Ogórki pokroić w słupki, cebule w półksiężyce. Wszystko razem wymieszać i dusić na wolnym ogniu, aż ogórki staną się szkliste. Wkładać gorące do słoików i zagotować.

Komentarze

  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    do czego używać takich ogórków?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    interesujące
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    bardzo ciekawe danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Fajne :)
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !