Sposób przygotowania

białka ubić z cukrem dodać żółtka oraz cukier waniliowy na koniec dodać mąke z proszkiem do pieczenia delikatnie mieszając dodawać stopniowo na ubity biszkopt wyłożyć śliwki przekrojone na połowe wstawic do piekarnika na około 35 minut po wyjecu polac czekoladą

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    slawekslawek

    pysznie wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    Bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    ale bym zjadła, uwielbiam śliwki
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    ciekawe czy nie opadł biszkopt ?
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Przepis idealny na jesień.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    smakowity pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawlito

    fantastyczne ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !