Sposób przygotowania

Białka ubijamy na sztywno ,dodajemy cukier .Następnie dodajemy żółtka .Ubijamy dokładnie .Następnie dodajemy mąkę i proszek budyniowy.Wylewamy ciasto do keksówki i pieczemy w 180* C przez 45 minut .Polewamy polewą czekoladową .

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo lubie taka babke:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Robię podobną a zamiennie można dodać kisiel.
  • 0
    original
    Opublikowano

    SYLWIA63

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    JAGNA1

    Czy nie dodaje się żadnego tłuszczu ?
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    JAGNA1

    Nadal nie wiem, co z tym tłuszczem.... Czy ktoś bardziej doświadczony może odpowiedzieć? :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiktor188

    pycha
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    3 łyżki majonezu zamiast tłuszczu
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    szybko i smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    pyszna!
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Super smaczna:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda wspaniale.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    prosty przepis i świetny deser :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pieknie wyrosła
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajna ciekawa babeczka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !