Sposób przygotowania

UMYTĄ, MOCZONĄ KILKA GODZIN FASOLĘ UGOTOWAĆ DO MIĘKKOŚCI. NA PATELNI PODSMAŻYĆ POKROJONY W KOSTKĘ BOCZEK I KIEŁBASĘ, DODAĆ DO FASOLI. NASTĘPNIE PODSMAŻYĆ POKROJONĄ W KOSTKĘ CEBULĘ, DODAĆ ŁYŻKĘ MĄKI, ZASMAŻYĆ, ROZPROWADZIĆ ZIMNĄ WODĄ I WYMIESZAĆ Z FASOLĄ. DODAĆ KONCENTRAT, PRZYPRAWY DO SMAKU I WSZYSTKO ZAGOTOWAĆ.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam taką fasolkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    lubię
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    bardzo lubię :)))
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    Jedna z moich ulubionych potraw.
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    Jedna z moich ulubionych potraw.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    uwielbiam taką
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mili_kati

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pyszności;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    swietna, uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    bardzo lubie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    jak bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !