Sposób przygotowania

Mąkę wymieszać z solą i pieprzem, panierować rybę i smażyć na rumiany kolor

Winogrona wycisnąć ze skórek wrzucić na tłuszcz po smażeniu ryby, dodać migdały i zagotować ok 3 min. Śmietanę wymieszać z bulionem i mąką, dodać do sosu i doprowadzić do wrzenia ciągle mieszając.. doprawić do smaku solą, pieprzem i cukrem.. Podawać polewając rybę z ziemniakami posypanymi natką lub koperkiem i do do tego podać kiść winogron .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Ale super jest podane:)Pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    warto wypróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    jordi

    ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    jordi

    A ile tych winogron i co z tym winem?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !