Sposób przygotowania

Ziemniaki gotujemy w mundurkach, osobno pozostałe warzywa (marchew, seler, pietruszkę) również gotujemy nie obierając.
Pozostałe składniki cebulę, jabłko, ogórki, jajka w tym czasie kroimy w małą kosteczkę, Groszek i kukurydzę odsączamy,
Ugotowane warzywa kroimy w drobną kostkę, wrzucamy do miseczki, mieszamy wszystkie składniki, przyprawiamy solą, pieprzem, dodajemy majonez, dokładnie mieszamy, odstawiamy do lodówki aby sałatka się przegryzła. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    pyszna! robię podobnie!
  • 4
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    z chęcią bym taką zjadła!
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    tradycyjna zawsze smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !