Sposób przygotowania

ŻEBERKA DZIELIMY NA PORCJE I SMAŻYMY NA OLEJU AŻ SIĘ ZARUMIENIĄ. PRZEKŁADAMY DO GARNKA, DODAJEMY POKROJONĄ W DUŻĄ KOSTKĘ CEBULĘ, ZIELE ANGIELSKIE I LIŚCIE LAUROWE, PODLEWAMY OKOŁO 3/4 SZKL. WODY I DUSIMY OK. 1 GODZ. , MIESZAJĄC AŻ MIĘSO BĘDZIE MIĘKKIE. DOPRAWIAMY RESZTA PRZYPRAW :\" MAJERANKIEM, SOLĄ, PIEPRZEM, PAPRYKĄ I VEGETĄ DO SMAKU. PODAJEMY NAJLEPIEJ Z MŁODYMI ZIEMNIACZKAMI.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    a sosik jaki pyszny.... i młode ziemniaczki..... paluszki lizać
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    delikateski
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    to coś dla mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    uwielbiam
  • 4
    original
    Opublikowano

    dianix

    Mój mężyczyzna z chęcią by takie żeberka zładł:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    lubię żeberka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ibag24

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    wyśmienite
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    Żeberka pyszotka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !