Sposób przygotowania

Wołowinę umyć, pokroić w paseczki. Warzywa obrać, pokroić w słupki.Cebule obrać i pokroić w kosteczkę.Na połowie oleju podsmażyć mięso, cebulę i warzywa. Na drugiej części oleju podsmażyć pieczarki i pokrojoną w kostke paprykę.Połączyć składniki.dodać pokrojone w kostkę ogórki i groszek.Dodać bulionetkę i 1/2 szkl wody. Dusić do miękkości mięsa.Doprawić wg uznania.

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Do bograczu nie dodawałam włoszczyzny ani groszku, ale podoba mi się to zestawienie, na pewno wypróbuję bo bogracz robię bardzo często, domownicy go uwielbiają :D
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Lubię to jeść.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !