Sposób przygotowania

Jajka ugotowane na twardo i siekamy na drobną kostkę. Dodajemy bułkę namoczoną w wodzie po jej uprzednim dokładnym odsączeniu oraz wbijamy surowe jajko. Cebulę siekamy w kostkę. Dodajemy bułkę tartą, przyprawiamy i wyrabiamy na jednolitą masę. Formujemy klopsiki, obtaczamy w bułce tartej i smażymy na oleju.

Zamiast cebuli możemy dodać szczypiorku. Jako składnik dodatkowy do klopsów polecam również pieczarki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    mam podobny przepis w swojej książce
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    na pewno bardzo smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    pycha mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    dobre na piątkowy obiad
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    rakow2

    smaczne i zdrowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    rakow2

    smaczne i zdrowe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    TyTaN

    super przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !