Składniki:
kapusta pekińska | 0.5 szt |
marchewka | 1 szt. |
por (biała część) | 1 szt |
cebula biała | 1 szt |
kiełbasa podwawelska | 20 dag |
ser żółty | 30 dag |
majonez | |
zielona pietruszka | |
sól, pieprz | |
ryż | 2 (ugotowany na sypko) |
kapusta pekińska | 0.5 szt |
marchewka | 1 szt. |
por (biała część) | 1 szt |
cebula biała | 1 szt |
kiełbasa podwawelska | 20 dag |
ser żółty | 30 dag |
majonez | |
zielona pietruszka | |
sól, pieprz | |
ryż | 2 (ugotowany na sypko) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: