Sposób przygotowania

Białka miksujemy z cukrem na sztywną pianę. Na blachę wyłożoną pergaminem wyciskamy z rękawa cukierniczego lub po prostu układamy łyżką porcje piany. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 120-140st przez 20 do 40 minut (w zależności jak duże będą porcje). Bezy są gotowe, gdy lekko się zarumienią.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    ślicznie wyglądają :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Bardzo je lubię,wyszły śliczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Rzeczywiście wyglądają bardzo profesjonalnie :) od dawana chcę zrobić bezy.
  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Wyglądają ślicznie - mają fajny kształt.
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    kaloryczne ,ale smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    jakie ładne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    w sam raz do ciasta bezowego :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !