Sposób przygotowania

Oliwę z oliwek wymieszać z przeciśniętym przez praskę czosnkiem oraz ziołami prowansalskimi. Następnie pokroić bułkę na plastry 1 – centymetrowe, obsmażyć we wcześniej przyrządzonej oliwie. Pomidory z oliwkami posiekać na kawałki, dodać sól i pieprz oraz układać na obsmażonych plastrach bułek. Jeść na ciepło.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super, mniam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    podobną robiłam i jest pycha :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    fajna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnese91

    Pycha :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !