Sposób przygotowania

Roztopić w rondelku margarynę, cukier, mleko i kakao, zagotować , ostudzić.
Do wystudzonej masy dodać mąkę przesianą z proszkiem, żółtka, wymieszać.
Białka ubić na sztywna pianę, dodać do masy lekko wymieszać , przelać do brytfanki wysmarowanej tłuszczem i piec 30 minut w 180 stop.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tetiana

    pycha!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    szybki i do tego smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    muszę spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Smakowicie się prezentuje :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !