Sposób przygotowania

Mąkę mieszamy z proszkiem do pieczenia oraz solą. Sodę rozpuszczamy w mleku. Margarynę ucieramy z cukrem, cukrem waniliowym dodając po jednym jajku oraz po 1 łyżce mąki. Dodać mleko z sodą, wymieszać. Banany obrać, zmiksować, dodać sok z cytryny. Łączymy z ciastem, mieszamy dokładnie. Wykładamy ciasto do wysmarowanej i wysypanej tartą bułką formy. Pieczemy 0k 45 minut w temperaturze 180 stopni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    chętnie spróbuję
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina16

    smaczne ciasto
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krysia50

    Dobre ciasto.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !