Sposób przygotowania

Filety z dorsza kroimy w kostkę. Marchew trzemy na tarce o grubych oczkach.Cebulę obieramy , siekamy drobno. Wszystkie składniki mieszamy razem z majonezem i sokiem z cytryny ,doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Posypać natką pietruszki i bazylią.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pychotka :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Całkiem,całkiem bardzo mi się to podoba.
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    ekstra
  • -1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pyszne takie jedzonko
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    Smaczny przepis na rybkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszne danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Róża1

    pyszna rybka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !