Sposób przygotowania

Biszkopt; ubić jajka z cukerm, dodać wode, mąke I proszek do pieczenia .. Wymieszac.
Upiec biszkopt przekroić na dwa placki

Ciasto orzechowe; Jajka ubić z cukrem , mąkę wymieszać z proszkiem i sodą
i rozdrobnioną margaryną, stopniowo dodać do jajek
ubijając. Na koniec dodać orzechy, pokrojone
w kostkę jabłka i rodzynki. Piec ok. 40 min.175°C.

Masa; Mleko zagotować, wsypać wiórki kokosowe i budyń
rozrobiony w małej ilości mleka, ugotować, wystudzić.
Margarynę utrzeć z cukrem, stopniowo dodać budyń z wiórkami.

PRZEKŁADAĆ - biszkopt, masa, ciasto orzechowe, masa, biszkopt, polewa, wiórki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Osa

    pomysłowe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !