Sposób przygotowania

Kalafiora podzielić na różyczki i ugotować w osolonej wodzie. Masło rozpuścić i usmażyć na nim bułkę tartą. Kalafiora dać na talerzyk i polać bułką z masłem.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszny i zawsze pasuje do każdego dania!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    becia879

    mmm pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniały i szybki
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    już czekam na świeży
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    właśnie jest na niego sezon

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !