Sposób przygotowania

Pieczarkom usuwamy trzonki i smażymy kapelusze 7 min na łyżce oleju. Trzonki drobno siekamy, dodajemy rozdrobniony twaróg, potarty ser żółty i mieszamy wszystko. Usmażone kapelusze grzybów faszerujemy masą serową. Posypujemy startym żółtym serem i pietruszką i zapiekamy w temp. 180 stopni przez ok. 25 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Od dłuższego czasu mam ochotę na takie danie. Super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    magduś83

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    aż ślinka cieknie
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    prześliczne zdjęcia! a dane wspaniałe,lubię takie lekkie jedzonko.
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Boskie ci one :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    robilam kiedys podobne, smaczne :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    rewelacja:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bajecznie pyszne jedzonko :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Ale nadziane pieczarki, pycha :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !