Sposób przygotowania

Biszkopt: z 4 jajek, mąki, cukru i proszku do pieczenia wyrobić masę. Następnie piec w podiżu posmarowanym margaryną przez ok.40 minut. Po wystygnięciu pokroić na poprzeczne pasy.
Kremy: pozostałe składniki ubić dodając sok z cytryny. Aby osiągnąć różne kolory dodajemy kakao, budyń itp..
Kremem poprzekładać warstwy biszkopta, wierzch przyozdobić owocami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    gryczyn

    Wygląda baaardzo apetycznie.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    4muffins

    Jakie ładne zdjęcia :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robię na święta
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    świetne
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    świetny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna99

    ekstra!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    xxmarzaxx

    trzeba będzie zrobić i spróbować bo wygląda bardzo ładnie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    ale ładny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !