Sposób przygotowania

Wiórki kokosowe należy uprażyć na patelni. Uważać by się nie przypaliły. Białka ubić z szczypta soli na sztywną pianę. Dodać oba cukry oraz parę kropelek aromatu. Ponownie ubić. Dodać wiórki i delikatnie wymieszać. Blach wyłożyć pergaminem i kłaść na nie kuleczki. Piec w 140 st C przez 25 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa99

    OP kurcze pychotka :) próbowałam :) polecam innym P)
  • 3
    original
    Opublikowano

    plocia

    Kiedy robisz ;> to wpadnę heheh
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    na pewno Cię płocia zaproszę :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ma-pl

    mniamuśne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !