Sposób przygotowania

Cebulę obieramy, a następnie kroimy w piórka. Na patelni rozgrzewamy tłuszcz i wykładamy cebulkę. Smażymy na złoty kolor, co jakiś czas mieszamy. Doprawiamy do smaku. Jeśli cebulka jest już ładnie zarumieniona, wlewamy wino, przykrywamy pokrywką i dusimy na małym ogniu ok 7-10 min. Smacznego !!

Komentarze

  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    takiej nie robiłam
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    fajnie to wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super sprawa
  • 2
    original
    Opublikowano

    sara1

    takie danie bardzo lubi mój mąż
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    ciekawe...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    ciekawe...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    ciekawe...
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    oryginalny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fajny pomysł z tym winkiem do cebuli
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Zrobię mężowi, ale będzie zajadał:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie próbowałam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !